Maria Iskariot

ZORNIK
zaterdag 10 augustus

22:30

Zornik, de rockband rond frontman Koen Buyse, bracht 23 jaar geleden eerste single 'Love Affair' uit. Het was het begin van een succesvolle carrière vol gouden en platina albums, talloze festivals in binnen- en buitenland, uitverkochte tours, negen keer een song op één in De Afrekening, twee MIA’s en dertien TMF awards… en niet te vergeten: onvoorwaardelijke fans.

In 2021 gaf Zornik twee razendsnel uitverkochte jubileumconcerten in de AB en Trix. In maart van dit jaar verkocht Zornik de AB zelfs twee keer helemaal uit om het 20-jarig bestaan van populairste plaat ‘One Armed Bandit’ te vieren. Onlangs nog stond Zornik in De Vooruit op het verjaardagsfeest van Studio Brussel. Ook een passage van Koen in Liefde Voor Muziek bewijst dat Zornik nog steeds alive and kicking is.

Zornik doet echter niet alleen maar aan nostalgie. Verwacht je op het Herbakkersfestival dus aan nieuwe muziek, gecombineerd met een uitgebreide collectie hits van de afgelopen 23 jaar als ‘Scared of Yourself’, ‘It’s So Unreal’ en ‘Goodbye’.

Free AI Website Maker